Zigana’da Kar 1 metreyi buldu

Gümüşhane'de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, Gümüşhane-Trabzon karayolunun 2100 rakımlı Zigana Geçidi'nde etkili oluyor. Kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu Zigana Dağı Geçidi'nde çok sayıda araç, sürücülerin trafiğe tedbirsiz çıkması sonucu kayarak

Zigana’da Kar 1 metreyi buldu

Gümüşhane'de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, Gümüşhane-Trabzon karayolunun 2100 rakımlı Zigana Geçidi'nde etkili oluyor. Kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu Zigana Dağı Geçidi'nde çok sayıda araç, sürücülerin trafiğe tedbirsiz çıkması sonucu kayarak yol kenarlarında kaldı.

Karayolları ekipleri yolun ulaşıma kapanmaması için yol temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yetkililer, kar yağışı ile birlikte don olayının da yaşanacağı bölgede, sürücülerin trafiğe çıkarken yanlarında zincir ve çekme halatı bulundurmaları gerektiğini ifade etti.

Orman ve Su İşleri Gümüşhane Şubesi Müdürü Emel Mazlum, yaban hayatını korumak ve sokak hayvanlarının aç kalmaması için vatandaşların yemleme çalışması yapmalarını istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel