Zigana'da 5 cm kar var!

 Torul ilçesindeki 2 bin 100 rakımlı Zigana Dağı geçidinde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.Yetkililer, kar yağışı ile birlikte sisin de etkili olduğu Trabzon-Gümüşhane karayolundaki Zigana geçidinde sürücülerin dikkatli olması ve araçlarında zincir il

Zigana'da 5 cm kar var!

 

Torul ilçesindeki 2 bin 100 rakımlı Zigana Dağı geçidinde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

Yetkililer, kar yağışı ile birlikte sisin de etkili olduğu Trabzon-Gümüşhane karayolundaki Zigana geçidinde sürücülerin dikkatli olması ve araçlarında zincir ile çekme halatı bulundurmaları konusunda uyarıda bulunuyor.

Zigana geçidine mevsimin ilk karının yağması ile birlikte beyaza bürünen Zigana Dağı'nda yaban akasya meyveleri güzel görüntüler oluşturdu. Bazı vatandaşlar ise bölgede yağışın sürmesine rağmen karın tadını çıkarmaya çalışıyorlar.

Bu arada Gümüşhane Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yağışların Bayburt ve Gümüşhane yörelerinde etkili olacağı, yüksek kesimlerde kar yağışı sürerken bölgenin alçak kesimlerinde sağanak yağışların devam edeceği belirtilerek, oluşabilecek sel ve taşkın tehlikesine karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel