Zigana Tüneli,Çevre yolu ihalesi ne zaman ?

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Karayolları ile ilgili iki büyük projenin hayata geçirilmesi noktasında Genel Müdürlük ve Trabzon'daki Bölge Müdürlüğü nezdinde yaptığı girişimlerin ardından Çevre Yolu ve Zigana Tüneli'nin ihalesinin bu yıl

Zigana Tüneli,Çevre yolu ihalesi ne zaman ?

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Karayolları ile ilgili iki büyük projenin hayata geçirilmesi noktasında Genel Müdürlük ve Trabzon'daki Bölge Müdürlüğü nezdinde yaptığı girişimlerin ardından Çevre Yolu ve Zigana Tüneli'nin ihalesinin bu yıl içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen ile birlikte Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne konuyla ilgili bir ziyarette bulunduklarını belirten Üstün, "Gümüşhane için büyük önem arz eden iki büyük projenin hayata geçirilmesi noktasında ilk olarak Karayolları Genel Müdürlüğü daha sonra da AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ile Karayolları Bölge Müdürlüğü nezdinde görüşmeler yaptık. Kamuoyunda bu projelerin yalnızca proje aşamalarının uzun yıllar süreceği konuşulurken, ısrarlı takiplerle yapım ihaleleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek.
 
En kısa zamanda da hizmete sunulacak .Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, hizmetin ilimize gelmesi için bütün kapılarını bize açan ve hiçbir zaman geri çevirmeyen devletimizin ve hükümetimizin tüm organlarına ilim ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.
 
Üstün, Karayolları Bölge Müdürü ile yaptığı görüşmelerde, kaza riski yüksek olan kimi güzergahlara da tespit edildikten sonra kavşak geçidi yapılması yönünde kararlar alındığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler