Zeki Kılıçarslan Trabzon'da

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Kılıçarslan, partisinin Trabzon İl Divan Toplantısı'na katılarak yaklaşan genel seçimlerle ilgili partisinin stratejisi hakkında bilgi verdi. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki t

Zeki Kılıçarslan Trabzon'da

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Kılıçarslan, partisinin Trabzon İl Divan Toplantısı'na katılarak yaklaşan genel seçimlerle ilgili partisinin stratejisi hakkında bilgi verdi.

 

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki toplantıda söz alan HAS Parti İl Başkanı Ömer Topaloğlu, 1 Kasım 2010 günü kurulan HAS Parti'nin yaklaşan genel seçime çok ciddi olarak hazırlandıklarını söyledi.

 

Topaloğlu, AK Parti'yi eleştirerek "Hep şu soru bizlere sorulur? Alternatif olacak bir parti olmadığı için bugüne kadar insanlar mecburmuş gibi sanki AK Parti'ye bu zamana kadar oylarını verdiler. Halbuki 2002 den beri bu ülkeyi yöneten AK Parti Türkiye'nin problemlerini çözmek yerine tam tersine Türkiye'nin problemlerini kronikleşmiş hale getirmiş, işsizliği daha da artırmış, gelir dağılımı eskiye göre çok daha fazla bozulmuş. Gerçekten insanlar ne özgünlük alanında ne de kendi yaşam standartları açısından farklı günleri görememiştir" dedi.

Daha sonra söz alan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Kılıçarslan, geçmişte merkez sağ ile merkez solun oynadığı rolü şimdi AK Parti ile CHP'nin oynadığını belirterek, "Erbakan Hocamız geçmişte şunu derdi. Doğru derdi. Bunların ikisi de aynı derdi. Bunların ikisi de aynı. Geçmişte merkez sağ ile merkez solun oynadığı rolü bugün AK Parti ile CHP aynı şekilde oynuyor. İkisi de egemen bloğun dünyadaki ve bu ülkedeki aynı partileridir. Bunun karşısında şimdiye kadar Türkiye'de aslında en büyük karşı çıkış büyük kitle hareketi olarak milli görüş hareketi gelişmiştir, bunu kimse inkar edemez. Zaten öyle olduğu halkın içinde yükseldiği için de bugün eski tarzlarla iktidarlarını sürdüremeyenler ne yapmışlardır, bu gelenekten gelen bir hareketi şu veya bu yolla şüphesiz sıkıştırarak, ılımlaştırarak kendi kalıplarına dökerek bugün halkın kalbini yeniden kazanıp sisteme bağlamışlardır. Milli Görüş’ten çıkan AK Parti, sayın Erdoğan olmasaydı, bu sistem bu kadar egemen olmazdı" diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından Kılıçarslan'a üzerinde HAS Parti yazılı Vakfıkebir ekmeği hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler