Zayıflamak için öldü!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bir üniversite öğrencisinin, kullandığı zayıflama ilacından dolayı hayatını kaybettiği öne sürüldü.Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe ve Finans Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi

Zayıflamak için öldü!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bir üniversite öğrencisinin, kullandığı zayıflama ilacından dolayı hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe ve Finans Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Yeşim Kılıç, odasında ölü bulundu.

Zaman'da yer alan habere göre, bir ayda 15 kilo verdiği belirtilen kızın 18 Eylül günü kabızlık şikâyetiyle gittiği Yalvaç Devlet Hastanesi'nde muayene olduğu ve doktora zayıflama ilacı kullandığını söylemediği belirtildi.

Savcılık tarafından yapılan incelemede Kılıç'ın odasındaki çoraplarının içine saklanmış şekilde yasaklı olduğu belirtilen kırmızı biber hapı bulundu. Genç kızın ölüm sebebinin kesin olarak belirlenmesi için cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel