Zanlıya benzettiler hayatını yediler!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da silahlı yaralama olayında güvenlik kamera görüntülerinde zanlıya benzediği gerekçesi ile göz altına 28 yaşındaki Hüseyin Yıldız'ın başın gelmeyen kalmadı. 2012'de Trabzon'un Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen  s

Zanlıya benzettiler hayatını yediler!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da silahlı yaralama olayında güvenlik kamera görüntülerinde zanlıya benzediği gerekçesi ile göz altına 28 yaşındaki Hüseyin Yıldız'ın başın gelmeyen kalmadı. 2012'de Trabzon'un Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen  silahlı yaralama olayının failini arayan Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerinden zanlıyı tespit etme esnasında şahsı Hüseyin Yıldız'a benzettiler.

Polis ekipleri; çok geçmeden Hüseyin Yıldız'ın Ortahisar İlçesi Esentepe Mahallesi 406 nolu sokak'ta bulunan ikametgahına baskın düzenledi. Burada Yıldız'ın annesi Huri Yıldız , Babası Zeki Yıldız ve Kardeşi Hasan Yıldız'ı göz altına alarak Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirerek ifadelerine başvurdular. Polis Ekipleri evde Hüseyin Yıldız'a ulaşamayınca şok oldular.

Anne Huri Yıldız polis ekiplerine oğlunun İstanbul'da olduğunu söyleyince ekipler ikinci şoku yaşar. Hüseyin Yıldız'a ulaşan ailesi İstanbul Kuştepe polis merkezine giderek İstanbul'da olduğunu ispat etmesini ister. Ailesinin kendisine söylediğini yerine getiren Hüseyin Yıldız, göz altına alınarak özel uçakla Trabzon'a getirilir. Burada savcılık tarafından ifadesi alınan Yıldız, o dönem suçu olmadığı için serbest bırakılır.

Bu yanlışlık Hüseyin Yıldız'a çok kötüye patlar. 2012 yılında işsiz kalan genç adı böyle bir olaya karıştığı gerekçesi ile hiç bir işyerinde çalıştırılmaz ve o tarihten beri işsiz kalır.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel