Zağnos'a Dikmen kıyaslaması

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin bitirilmesi ile Ankara'nın Dikmen Vadisi'nden daha güzel ve büyük bir alanın Trabzon halkının hizmetine sunulacağını söyledi. Gümrükçüoğlu, içerisinde 354 konut,

Zağnos'a Dikmen kıyaslaması

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin bitirilmesi ile Ankara'nın Dikmen Vadisi'nden daha güzel ve büyük bir alanın Trabzon halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Gümrükçüoğlu, içerisinde 354 konut, rekreasyon düzenlemesi ve Bahçecik bağlantı yolunun yapımının da bulunduğu Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. etap çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin bitirilmesi ile Ankara'nın Dikmen Vadisi'nden daha güzel ve büyük bir alanın Trabzon halkının hizmetine sunulacağını belirten Gümrükçüoğlu, ''Zağnos Vadisi'nin güney kısmı olan 2. etabın rekreasyon çalışmaları devam etmekte. Aynı zamanda yapılan istinat duvarları ile Bahçecik bağlantı yolu da tamamlanmakta. Bu bağlantı yolu Trabzon trafiğine rahat bir nefes aldıracaktır'' dedi.

Zağnos Köprüsü ile Maraş Caddesi arasında kalan 3. etabın rekreasyon ihalesinin de çok yakında yapılacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, ''Yapılan ihalenin ardından 3. etabı yıl sonuna kadar bitirmeyi planlamaktayız. Zağnos Vadisi'nin Maraş Caddesi'nden sahile kadar vardırılması ve bu derenin üstünün de eski Trabzon'da olduğu gibi açık hale getirilebilmesi için çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler