Zağnos vadisini gördü ve...

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Trabzon’da TOKİ tarafından gerçekleştirilen Zağnos Vadisi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmasını yerinde inceleyerek “Bu eserleri yapan insanın heykelini dikmek gerekir” dedi.TOKİ eski Başkanı ve Trabzon Milletvekili Adayı Er

Zağnos vadisini gördü ve...

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Trabzon’da TOKİ tarafından gerçekleştirilen Zağnos Vadisi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmasını yerinde inceleyerek “Bu eserleri yapan insanın heykelini dikmek gerekir” dedi.

TOKİ eski Başkanı ve Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar’ın seçim kampanyasına destek vermek için Uşak’tan Trabzon’a gelen Ali Erdoğan, Zağnos Vadisi ile Tabakhane Kentsel Dönüşüm projelerini inceledi. Erdoğan Bayraktar ile TOKİ Başkanlığı döneminde çalışmaya başladıklarını hatırlatan Ali Erdoğan, “Ben Uşak’ta MHP adayı olarak seçildim. Ancak daha sonra MHP’den istifa etme kararı aldım. Hem Uşak halkının hem de benim kafamda, AK Partili belediye döneminde Tabakhaneler bölgesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesinin yürüyüp yürümeyeceği sorusu vardı. Erdoğan Bayraktar, hiçbir siyasi ayrım yapmadan daha güçlü destekle projeyi sahiplendi. Bizden fazla risk alarak projenin tamamlanması için çaba gösterdi. Erdoğan Bayraktar’ın partiler üstü bir anlayışla Uşak için ortaya koyduğu bu gayret beni çok etkiledi. Böyle bir insanın seçilmesinin ülkemiz açısından büyük yararları olacağını düşündüğümden dolayı buradayım. Uşak Tabakhane Bölgesi’nde yürüttüğümüz proje tamamlandığında yeni mahallenin adını ‘Erdoğan Bayraktar Mahallesi’ koyacağız” şeklide konuştu.

ERDOĞAN BAYRAKTAR, TRABZON VE BÖLGE İÇİN BİR ŞANS

TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın tam bir proje ve uygulama insanı olduğuna dikkat çeken Ali Erdoğan, “Erdoğan Bayraktar, sadece Trabzon için değil Karadeniz bölgesi ve hatta ülkemiz için bir şans. Kendisiyle, Uşak Tabakhane Projesi’nde birlikte çalıştık. Hiçbir ayrımcılık yapmadan verdiği destekleri hayatımız boyunca unutamayız” dedi. Erdoğan Bayraktar gibi bir milletvekilinin Trabzon’da belediyenin işlerine de büyük katkı sağlayacağını aktaran Uşak Belediye Başkanı Erdoğan, “Erdoğan Bayraktar, Trabzon için düşündüklerini hayata geçirebilirse Trabzon bölgenin cazibe merkezi haline gelir” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan Bayraktar’dan önce kentsel dönüşüm diye bir düşünce ve çalışmanın bulunmadığına dikkat çeken Ali Erdoğan, “Türkiye’de şehirlerin dönüşümü süreci Erdoğan Bayraktar ile başladı. Erdoğan Bayraktar’ın Trabzon’a kazandırdığı eserleri yerinde görünce, hakkındaki düşüncelerim bir kez daha pekişti. Şehirleri bu şekilde dönüştürebilin bir insanın heykelini dikmek gerekir. Trabzon halkının da kendilerine hizmet etmek için bu kadar istekli olan Sayın Bayraktar’ı güçlü bir şekilde Ankara’ya göndereceklerini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel