Zağnos Projesi devam ediyor

 Trabzon'da 'Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi' ikinci etap çalışmaları devam ediyor.  TOKi ve Trabzon Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttükleri 'Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm' projesinin ikinci etap çalışmalarının tamamlandığı, üçüncü etap rekreasyon düzenlemel

Zağnos Projesi devam ediyor

 

Trabzon'da 'Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi' ikinci etap çalışmaları devam ediyor. 
 
TOKi ve Trabzon Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttükleri 'Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm' projesinin ikinci etap çalışmalarının tamamlandığı, üçüncü etap rekreasyon düzenlemelerinin hızlı bir şekilde devam ettiği belirtildi.
 
Kahramanmaraş Caddedi ve Sahil yolu arasını kapsayan dördüncü etapta kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Başkan Gümrükçüoğlu, "102 binanın kamulaştırılacağı bu alanda istimlak edilen 57 bina için hak sahiplerine 19 milyon TL ödeme yapıldığını kaydetti.
 
Dördüncü etabın tamamlanması ile birlikte sahilden giren vatandaşların Çamoba’ya kadar yeşil ve ferah bir alanda yürüyüş yapabileceğine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadileri bu kentin adeta nefes borularıdır.
 
Bu iki vadinin dönüşümlerinin tamamlanması ile hava koridorları açılacak şehrimiz rahat bir nefes alacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel