"Yüreği Trabzon için atanın can damarı oluruz"

Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği yöneticileri (TİAB), AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. TİAB'ın 25 Şubat'ta İstanbul'da düzenleyeceği organizasyon öncesi gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi,  AR-GE Ba

"Yüreği Trabzon için atanın can damarı oluruz"
Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği yöneticileri (TİAB), AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi.
 
TİAB'ın 25 Şubat'ta İstanbul'da düzenleyeceği organizasyon öncesi gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi,  AR-GE Başkanı Enes Aslan, AR-GE Başkan Yardımcıları Alper Bektaş ve Hüseyin Hacısalihoğlu da katıldı.
 
Toplantıda konuşma yapan Revi, yüreği Trabzon için atan herkesin can damarı olduklarını belirterek, "Trabzon için kim bir adım atarsa biz onlar için elimizden geleni yaparız. TİAB heyeti İstanbul'da çok önemli bir organizasyon düzenleyecek. Siz değerli belediye başkanlarımıza da bu konuda bilgilendirme yapmak üzere böyle bir toplantı düzenledik. Daha öncesinde bizi ziyaret ettiler. Hem ziyaret hem de bu toplantıdan dolayı mutlu olduk. Trabzon'un menfaatleri için kendilerinin her daim yanındayız" dedi.
 
TİAB Genel Müdürü Kenan Malkoç ise Trabzonlu işadamlarını, bürokratları bir araya getirip Trabzon için neler yapabileceklerini konuşmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Trabzon için birçok proje var ve özellikle üniversitelerle işbirliği içindeyiz. İstanbul'da düzenleyeceğimiz toplantıya da bütün Trabzon sevdalılarını davet ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler