Yunusoğlu Ankara'da konuştu

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu MHP'nin içerisindeki görevden alınmalar hakkında Haber61 muhabirine açıklamada bulundu. Yunusoğlu," kamuoyunda sürekli gündeme gelen görevden alınmaların arkasında bir ar

Yunusoğlu Ankara'da konuştu

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu MHP'nin içerisindeki görevden alınmalar hakkında Haber61 muhabirine açıklamada bulundu. Yunusoğlu," kamuoyunda sürekli gündeme gelen görevden alınmaların arkasında bir art niyet aramamız gerek. Genel Merkezimiz görevden almaları kendi parti iç tüzüğüne göre yapıyor."dedi.

Haber61.NET / Ankara

Yunusoğlu," Koray Aydın'a karşılık yapılan bir durum olduğuna inanmıyorum. MHP'nin hedefi bellidir. Ülke yönetmektir. Küçük hesaplar peşinde koşmaz. bu görevden alınmaları başka yerlere çekmeye gerek yok. Benim görevim yok şuan MHP genel merkezinde fakat ben vermiş gibi çalışıyorum."şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel