Yunanistan'dan Trabzon'u dolandırdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan Çarşı Polis Merkesinze gelen bir vatandaş Yunanistan’dan kimliği belirsiz bir kişi tarafından dolandırıldığını söyleyerek yardım istedi. 30 yaşındaki H.İ.K, “Yunanistan’dan aradığını söyleye

Yunanistan'dan Trabzon'u dolandırdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan Çarşı Polis Merkesinze gelen bir vatandaş Yunanistan’dan kimliği belirsiz bir kişi tarafından dolandırıldığını söyleyerek yardım istedi. 30 yaşındaki H.İ.K, “Yunanistan’dan aradığını söyleyen bir erkek şahsın telefonla beni aradı. Anne babasının öldüğünü söyleyerek Türkiye’ye gelmek istediğini ve bunun için benden para istedi. Eğer vermezsem intihar edeceğini belirtti. Bende gönderdim.”dedi.

Bu ifadelerinin ardından H.İ.K, 2095 Euro parayı arayan şahsın hesabına yatırdı. Tekrar tanımadığı kişiyi arayan H.İ.K, her seferinde yatırdığı paranın eksik olduğu cevabını alınca dolandırıldığını anlayarak polis ekiplerinden yardı istedi. Polis ekipler şahsı dolandıran kişinin kimlik tespiti yapmak için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel