Yomra'da Sağıroğlu şoku

Trabzon’un Yomra ilçesinde mevcut belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun partisi Demokrat Parti’den (DP) dün istifa ederek AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adayı olmasının şoku yaşanıyor.Yaşanan bu gelişmenin ardından Trabzon Büyükşehir Belediye

Yomra'da Sağıroğlu şoku

Trabzon’un Yomra ilçesinde mevcut belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun partisi Demokrat Parti’den (DP) dün istifa ederek AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adayı olmasının şoku yaşanıyor.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bugün AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek yaklaşan yerel seçimlerle ilgili yapılan aday adaylığı başvuruları ile ilgili genel değerlendirmede bulundu.

Yaşanan bu süreçte ilçe teşkilatına 4 aday adayının müracaatta bulunduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu “Mevcut Yomra belediye başkanı da partisinden istifa ederek AK Parti İl Yönetimi’ne AK Parti’den Yomra Belediye Başkanı aday adaylığı için müracaat etmiştir. Adaylık sürecinde kimse imtiyaz sahibi değildir. Bu konuda genel merkez yada İl Teşkilatı taraf değildir. Aday belirlemede tamamen parti tüzüğü ve teşkilatın kurallarına göre hareket edilecektir” dedi.

Gümrükçüoğlu, kendisi tarafından da kimseye verilmiş bir söz veya vaadin olmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel