"Yomra Belediyesini alacağız"

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Yomra ilçesinde düzenleanen 8. Yerel Yönetimler Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde bütün partililerden bir seferberlik varmış gibi çalışmalarını istedi.Trabzon’da yapılan bütün anketlerde MHP'nin çıkışt

"Yomra Belediyesini alacağız"

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Yomra ilçesinde düzenleanen 8. Yerel Yönetimler Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde bütün partililerden bir seferberlik varmış gibi çalışmalarını istedi.

Trabzon’da yapılan bütün anketlerde MHP'nin çıkışta, AK Parti ve CHP'nin düşüşte olduğunu öne süren Aydın, şunları söyledi:
 
“İki partiden de MHP’ye muazzam bir kayış var. Biz bunu zirveye taşımak zorundayız. Onun için bir hedef belirledik. İki tane olmazsa olmazımız var. Biri Merkez Ortahisar Belediyesi, diğeri Akçaabat Belediyesi. Bu ikisinin toplamı yüzde 50 ediyor. Bu iki belediyeyi kazanan Trabzon Büyükşehir Belediyesini alabilir. Bunun yanında diğer bütün ilçelerde de iddialıyız. 30 Mart’a kadar seferberlik var. Her arkadaşımız bir nefer gibi çalışacak ve bu işi başaracağız. Yomra Belediyesinde üç hilal dalgalanacak. Mutlaka Yomra Belediyesini alacağız."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel