Yomra Belediyesi iftarda buluştu!

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, her yıl geleneksel olan Ramazan ayında belediye çalışanlarına verdiği iftarı bu yılda tekrarladı.İftara eşi Şengül Sağıroğlu ve kızı Hilal Sağıroğlu da katılırken belediye personelleri de tam kadro verilen davete

Yomra Belediyesi iftarda buluştu!

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, her yıl geleneksel olan Ramazan ayında belediye çalışanlarına verdiği iftarı bu yılda tekrarladı.

İftara eşi Şengül Sağıroğlu ve kızı Hilal Sağıroğlu da katılırken belediye personelleri de tam kadro verilen davete icap etti. İftar öncesi personellere hitaben bir konuşma yapan Başkan Sağıroğlu, Torba yasaya dikkat çekerek önemli açıklamalar yaptı.

Sağıroğlu, “Belediye personellerimizin katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Son zamanlarda özellikle torba yasayla alakalı tüm belediyelerde olduğu gibi bizde de değişimler söz konusudur” dedi.

BU BELEDİYE HEPİMİZİN   

Sağıroğlu konuşmasına şöyle devam etti:

1.20140704095955.jpg“Büyükşehir Belediyesi 5216 yasasına dahil edildikten sonra belediyemizin bir kısım faaliyetleri Büyükşehir’e aktarılmıştır. Geldiğimiz noktada aktarılan personel sayımıza baktığımızda sayımızın fazla olduğuna kanaat getirdik. Merkezde çalışan personellerin emekliliğe sevk edeceğiz yavaş yavaş. Diğer belediyelerden belediyemize aktarılmış olanların arasında emekli olan ve olacak olanları torbaya koyduk. Bu belediye bizim ve milletindir. O yüzden buranın ekonomik durumunu korumalıyız.

Çok şükür ekonomik durumda Trabzon’da bir numarayız. Geldiğimiz günden bugüne borçlarımızı bitirdik ve para da depoladık, çok şükür namerde muhtaç değiliz. Torba yasa gereği bir kısım arkadaşlarımızın ismini bildirdik, bildirdiğimiz isimler arasında ayrım söz konusu değildir. Biz her zaman sizin yanınızdayız ve yardımcı olacağız. Kimsenin kalbinden adam kayırma geçmesin, böyle bir yola girdik. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler