Yollar kan gölüne döndü!

Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Yollar kan gölüne döndü!
Bayram tatili ile birlikte kaza haberleri de gelmeye devam ediyor... Sinop, Ordu, Aksaray, Kayseri, Bursa ve Denizli'de meydana gelen kazalarda 7 kişi öldü 25 kişi de yaralandı. 

TIR OTOMOBİL EZDİ

 Sinop-Boyabat karayolu Üzümlü köyü mevkisinde  sürücüleri henüz belirlenemeyen 41 TE 717 plakalı tır ile 34 KD 0717 plakalı  otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti,  yaralanan bir kişi ise sağlık ekiplerince Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine  kaldırıldı.   Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından hastane morguna  kaldırılan cenazelerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI 

Aksaray'da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 7  kişi yaralandı.  Alınan bilgiye göre, Yücel Duman (27) yönetimindeki 27 ST 613 plakalı  otomobil, Aksaray-Ankara karayolunun 51. kilometresinde şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki Mithat (42), Kasım (3), Hüseyin (1) ve  Pınar Ağır (30) ile Hatice (39) ve Elif Eylül Duman yaralandı.112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan  yaralıların, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

KAYSERİ'DE DE ÖLÜM HABERİ GELDİ 

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen trafik  kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre, Şakir Şekerci yönetimindeki 06 FB 4912 plakalı  otomobil, Kayseri-Sivas karayolu Palas Mahallesi mevkisinde lastiğinin patlaması  sonucu takla atarak önce orta refüje ardından karşı şeritte seyir halindeki Genco  Çalış yönetimindeki 38 SD 447 plakalı otomobile çarparak şarampole yuvarlandı. Kazada, Şakir Şekerci, Siyami Arslan (38), Ertuğrul Güney Akkoç (42),  Abdülrahim Çalış, Genco Çalış ve Murtaza Bal (33) yaralandı. Yaralılar olay  yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kayseri'deki çeşitli hastanelere  kaldırıldı.Yaralılardan Murtaza Bal, kurtarılamadı. Şakir Şekerci, Siyami Arslan  ve Ertuğrul Güney Akkoç'un da sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu  belirtildi.

  4'Ü ÇOCUK 6 YARALI 

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, otomobilin aydınlatma direğine  çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan Ordu istikametine giden Muhsin Hıdır  (48) idaresindeki otomobil, Bolaman Mahallesi'nde, sürücünün direksiyon  hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma  direğine çarptı.Kazada, sürücü Hıdır ve otomobildeki aynı aileden Sefile (47), Mustafa  (16), Ümran (14), Zehra (12) ve Selim Hıdır (4) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince ilçedeki hastanelere  kaldırıldı.Kazanın ardından otomobil çekiciyle bulunduğu yerden kaldırılırken,  devrilen aydınlatma direği ise YEDAŞ ekiplerince onarıldı.

BAYRAM TATİLİNE GİDİYORLARDI

 Bursa’dan Yenişehir İlçesi’ne bayram tatili için gelen aile fertlerinin içinde bulunduğu otomobil aşırı hız sonucu takla attı. Kazada, 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Bursa kent merkezinde oturan Eyüp Sarğın, çocukları Fatmagül Sarğın, Mehmet Sarğın ve Gamzenur Sarğın’ın da alarak bayram tatili için 16 UC 746 plakalı otomobille Yenişehir’in Çiçeközü köyüne doğru yola çıktı. Aşırı hızın etkisiyle direksiyon kontrolünü yitirdiği öne sürülen Eyüp Sarğın’ın yönetimindeki araç, Yenişehir Çardakköy yakınlarında takla attı. Takla atan otomobil hurdaya dönerken, araç içinde bulunan Eyüp Sarğın ile çocukları Fatmagül, Mehmet ve Gamzenur Sarğın yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ile Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi’ne kaldırıldı. Gamzenur Sarğın’ın durumunun ağır olduğu bildirildi. 

OTOMOBİL KAMYONETE ÇARPTI:1 ÖLÜ 3 YARALI

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otomobilin kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.   Edinilen bilgi ve iddialara göre, Levent Sağlık yönetimindeki 09 SR 005 otomobil ile 20 ASP 57 plakalı ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen olayı 112 Acil sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonucu otomobil içindeki Levent Sağlık hayatını kaybederken, ticari araç içindeki yolcular sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel