Yolcular ölümden döndü

Trabzon’un Akçaabat İlçesi, Düzköy yolunda meydana gelen trafik kazasında, yolcu minibüsü ile beton mikseri çarpıştı. Kaza sonrası çok sayıda yolcu ölümden döndü. Akçaabat'ın Doğanköy ile Işıklar Beldesi arasındaki yolda meydana gelen kazada Murat Yıldız

Yolcular ölümden döndü
Trabzon’un Akçaabat İlçesi, Düzköy yolunda meydana gelen trafik kazasında, yolcu minibüsü ile beton mikseri çarpıştı. Kaza sonrası çok sayıda yolcu ölümden döndü.
 
Akçaabat'ın Doğanköy ile Işıklar Beldesi arasındaki yolda meydana gelen kazada Murat Yıldız yönetimindeki 61 M 0560 plakalı yolcu minibüsü ile özel bir şirkete ait Mikser çarpıştı. Yol kenarındaki korkuluklara takılan minibüs son anda dereye uçmaktan kurtuldu. Düzköy’ü Akçaabat’a bağlayan yolda, yol yapım çalışmaları nedeniyle sürekli kazaların yaşandığını dile getiren çevre sakinleri, kazanın ölümle sonuçlanmamasının mucize olduğunu söylediler.
Kaza sonrası yolcu minibüsünde büyük maddi hasar meydana gelirken, araçta bulunan çok sayıdaki yolcu yaralandı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı kazada yararlananlar olay yerine gelen acil yardım ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Minibüste bulunan yolcular, yolda sık sık kaza meydana geldiğini belirterek, “Yetkililer artık burada önlem alsın. Allah’a şükür bugünü ucuz atlattık. Önlem alınması için ölü mü olması” gerekiyor diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel