Yola bak hizaya gel!

Trabzon’da vatandaşların büyük bir bölümü aynı dertten şikayetçi. Şehrin birçok noktasında kaldırımlarda yayayın geçecek yeri olmaması vatandaşın tepkisini çekmeye devam ediyor. Yaya yoluna araçların kural ihlali yaparak park etmelerinin yanı sıra ilginç

Yola bak hizaya gel!

Trabzon’da vatandaşların büyük bir bölümü aynı dertten şikayetçi. Şehrin birçok noktasında kaldırımlarda yayayın geçecek yeri olmaması vatandaşın tepkisini çekmeye devam ediyor. 

Yaya yoluna araçların kural ihlali yaparak park etmelerinin yanı sıra ilginç görüntülerde göze çarpıyor. Trabzon’un göbeğinde bununan İskenderpaşa Camii’nin yanında çekilen bu karede İki kişinin yan yana yürümesinin zaten imkansız olduğu kaldırımda bir de elektrik direği bulunuyor. Bunun yanında kaldırım kenarına çekilen araç kaldırımı adeta iptal ediyor.

has-001.jpg

Manzarayı gören vatandaşlar ise “ Trabzon sözde yaşanılabilir şehirler arasında yer alıyor. Ancak gelin görün ki  yolda yayanın yürüyeceği kaldırım yok. Araçların ulu orta park edilmesi de cabası” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler