YÖK Başkanı Çetinsaya Rize'de

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde bölge üniversitelerinin öğrenci konseyi başkanları ile bir araya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde 14 üniversitenin öğrenci k

YÖK Başkanı Çetinsaya Rize'de

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde bölge üniversitelerinin öğrenci konseyi başkanları ile bir araya geldi. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde 14 üniversitenin öğrenci konseyi başkanları ile bir araya gelen Çetinsaya, burada yaptığı açıklamada öğretim strateji belgesi üzerinde çalıştıklarını belirterek, ''Bu toplantıların 9.'sunu Ankara'da yaparak bitireceğiz. Ankara'daki toplantının ardından bütün çalışmaları ve projeleri basınla paylaşacağız.

Toplantılarda iki ayrı görüşme yapıyoruz. İlk önce öğrenci temsilcileri ile görüşüp onların sorunlarını dinliyoruz. Ardından rektörlerimizle üniversitelerin, yüksek öğretim kurulumuzun meselelerini görüşüyoruz.

Çokta verimli toplantılar oluyor. Toplantılara YÖK'teki yürütme kurulu üyesi arkadaşlarda eşlik ediyor. Yüksek öğretim strateji belgesi üzerinde çalışıyoruz. Bunun hem toplantıları hem çalıştayları devam ediyor. Onun ötesinde ikincisi 'nasıl daha iyi bir yüksek öğretim sistemi olabilir' diye çalışmalarımız sürmekte. Bu toplantıların çalışmalarımızda oldukça verimli olacağını düşünmekteyim'' dedi.

Bölge toplantısına Recep Tayyip Erdoğan, Amasya, Artvin Çoruh, Avrasya, Bayburt, Canik Başarı, Gaziosmanpaşa, Giresun, Gümüşhane, Hitit, Karadeniz Teknik, Kastamonu, Ondokuz Mayıs, Ordu ve Sinop Üniversitesi öğrenci konseyi başkanları katıldı. Çetinsaya’nın gün içerisinde bu üniversitelerin rektörleri ile de bir araya geleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel