"Yılların birikmiş sorunlarını biz çözdük"

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzoh Büyüşkşehir Belediye Başkan Adayı  Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 5 yıllık dönem içerisinde Trabzon’da el atılamayan sorunları kendilerinin çözdüğünü kaydederek, “Trabzonlu hemşerilerim AK Belediyeciliğin farkını

"Yılların birikmiş sorunlarını biz çözdük"
Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzoh Büyüşkşehir Belediye Başkan Adayı  Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 5 yıllık dönem içerisinde Trabzon’da el atılamayan sorunları kendilerinin çözdüğünü kaydederek, “Trabzonlu hemşerilerim AK Belediyeciliğin farkını çok iyi gördü. O nedenle gittiğimiz her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile arşılaşıyoruz. Büyükşehirle birlikte daha büyük hizmetlere imza atarak hemşerilerimize layık olmaya çalışacağız” ifadelerini kulandı.
 
 
Başkan Gümrükçüoğlu dönemlerinde uzun yılardan beri bitirilemeyen Atasu Barajını kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete soktuklarını kaydederek, “Trabzon’da son 30 yılın kangren haline gelen seyyar sorunu vardı. Bu sorunu da seyyarlarımızı da mağdur etmeden kısa sürede çözüme kavuşturduk. Ayrıca yıllardan beri kamulaştırmayı bekleyen fakat bir türlü kamulaştırılamayan Fatih-Tanjant arası yolu kamulaştırarak ve yolu yaparak hizmete sunduk. Bunun yanında Karşıyaka ile 2 Nolu Beşirli Mahallesi 24 Şubat Caddesi devamında bulunan fakat yıllardan beri kamulaştırmayı bekleyen arsayı kamulaştırarak yolun yaparak hizmete açtık. Bunun dışında AydınlıkevlerSiyamoğlu Caddesi’ni Soğuksu Mahallesi Kemal Ülker Caddesi’ne bağlayan yol güzergahını kamulaştırılarak yolun yapımını tamamladık.Hacıziya Habiboğlu araçlı alt geçidi güzergahında bulunan binaları kamulaştırdık ve yolun genişletme çalışmalarını yaparak hizmete açtık. Bizler laf değil iş üretiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler