Yılın en iyi yatırım ödülü hemşehrimize

Yılın sağlık yatırımı alanında ödül,  Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri’ne verildi… Duayen gazeteci Nurettin Soydan yönetimindeki Magazinci.com, “2012 Yılın En İyileri” gecesi ile ünlüleri buluşturdu. Yılın Sağlık Yatırımı ödülü Trabzonlu

Yılın en iyi yatırım ödülü hemşehrimize

Yılın sağlık yatırımı alanında ödül,  Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri’ne verildi…

 
Duayen gazeteci Nurettin Soydan yönetimindeki Magazinci.com, “2012 Yılın En İyileri” gecesi ile ünlüleri buluşturdu. Yılın Sağlık Yatırımı ödülü Trabzonlu heşehrimiz Dr Köksal Holoğlu’nu sahibi olduğu  Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri’ne verildi
 
Bu yıl 12. si düzenlenen ödül töreni, Ataköy Shereton Oteli’inde medya ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
 
Görkemli ödül törenine aralarında; Ebru Şallı, Erkan Petekkaya, Ali Kırca, Burcu Esmersoy , Tolgahan Sayışman, Ceyhun Yılmaz, Linet ve Nilgün Belgün gibi çok sayıda isim katıldı.
 
25 dalda ödülün dağıtıldığı törende Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastaneleri’ne  “Yılın Sağlık Yatırımı” ödülü verildi. 
 
Sağlık yatırımlarının hız kazandığı ülkemizde zor bir alana yatırım yaparacak önemli bir cesarat örneği sergileyen  Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri  yönetim kurulu başkanı Trabzonlu hemşehrimiz Dr. Köksal Holoğlu’na ödülünü Azerbaycan Parlementosu Milletvekili Ganire Paşayeva tarafından verildi.
 
Bir çok yıldızın ve televizyoncunun ödül aldığı gecede yılın erkek haber spikeri ödülüne layık görülen NTV haber spikeri Erhan Ertürk’e ödülünü  Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri  yönetim kurulu başkanı Trabzonlu hemşehrimiz Dr. Köksal Holoğlu verdi.
 
Sunuculuğunu ünlü sanatçı Seray Sever’in yaptığı gecede ünlü Popcu Hande Yener ve Demet Akalın sahne aldı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel