Yıldızlı Belediyesi’ne su isyanı

Vatandaşlar Yıldızlı Belediyesi’ni suçlarken, Yıldızlı Belediyesi de topu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne atıyor.25 Haziran Salı gününden beri susuzluk çeken Yıldızlı TOKİ sakinleri, Yıldızlı Belediyesi’nden her gün “Depolarımız boş” açıklamasını duymakt

Yıldızlı Belediyesi’ne su isyanı

Vatandaşlar Yıldızlı Belediyesi’ni suçlarken, Yıldızlı Belediyesi de topu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne atıyor.
25 Haziran Salı gününden beri susuzluk çeken Yıldızlı TOKİ sakinleri, Yıldızlı Belediyesi’nden her gün “Depolarımız boş” açıklamasını duymaktan artık bıktıklarını söylüyor.

Vatandaşlar, Yıldızlı Belediyesi yetkililerine sorduklarında yetkililerin sürekli depoları doldurmaya çalıştıklarını söylediklerini belirterek, “Hoparlörlerden yaptıkları anonslarla şebeke suyu ile bahçelerin sulanmaması gerektiğini belirtiyorlar. Bahçesini sulayanlar yüzünden cezayı tüm vatandaşın çekmesini mi istiyorlar? Belediye Başkanı neden çıkıp bir açıklama yapmıyor? Artık yeter, burada yaklaşık 5000 insan yaşıyor ve bu insanlar susuzluk nedeniyle adeta perişan olmuş durumda” diye konuştu.  
Vatandaşlar ayrıca, Yıldızlı Belediyesi yetkililerinin su kesintisinin sorumlusu olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni gösterdiğini iddia etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel