Yıldız; "Sonuçlar bağlayıcı değil"

CHP Trabzon’da eğilim yoklaması yaptı. Eğilim yoklamasında ilk sırada Haluk Pekşen çıktı.Bu durum Parti Meclisi’nde ‘kontenjan’ adayı belirlenen ve YSK’ya bildirilen CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nu ne derece etkileyeceği merak konusu.Konuyla

Yıldız; "Sonuçlar bağlayıcı değil"

CHP Trabzon’da eğilim yoklaması yaptı. Eğilim yoklamasında ilk sırada Haluk Pekşen çıktı.

Bu durum Parti Meclisi’nde ‘kontenjan’ adayı belirlenen ve YSK’ya bildirilen CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nu ne derece etkileyeceği merak konusu.

Konuyla ilgili CHP Trabzon eski İl Başkanı Necip Yıldız, “Eğilim yoklamasını yeterli bulmayabilir genel merkez… Buna karar verirse kendi birinci sıraya atama yapabilir. Yani resmi değil YSK nazarında… 7 Nisan tarihinde herşey belli olur” dedi.

Yavuz Karan ve Ahmet Kaya’nın ilk sıralarda çıkmamasını da yorumlayan Necip Yıldız, “Delege demek ‘yanlış yaptınız’ mesajı verdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel