Yıldırım'dan Ermenistan uçağına yorum

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ermenistan’dan Halep’e giden uçağın Erzurum Havalimanı'na indirilmesiyle ilgili olarak, “İhtiyaç duyduğu için iniş istemiştir. Talebi uygun görüldüğü için iniş izni verildi” dedi. Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şeh

Yıldırım'dan Ermenistan uçağına yorum

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ermenistan’dan Halep’e giden uçağın Erzurum Havalimanı'na indirilmesiyle ilgili olarak, “İhtiyaç duyduğu için iniş istemiştir. Talebi uygun görüldüğü için iniş izni verildi” dedi. 

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı ve Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları için Trabzon’a gelen Ulaştırma Bakanını Binali Yıldırım, Ermenistan uçağının Erzurum Havalimanı'na indirilmesiyle ilgili olarak, “Pilot kendi talebi ile Erzurum Havalimanı’na kontrollü bir iniş yapmıştır. İhtiyaç duyduğu için iniş istemiştir.
 
Talebi uygun görüldüğü için iniş izni verildi. Sadece Suriye tescilli uçaklara hava sahamızı tamamen kapattık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel