Yıldırım Akbulut Trabzon'da

Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut daha önce İçişleri Bakanlığı, Meclis Başkanlığı ve Başbakanlık yaptığı dönemde Trabzon'a birçok kez geldiğini

Yıldırım Akbulut Trabzon'da

Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut daha önce İçişleri Bakanlığı, Meclis Başkanlığı ve Başbakanlık yaptığı dönemde Trabzon'a birçok kez geldiğini belirterek, "Geçmişle mukayese edildiğinde Trabzon çok değişmiş ve güzelleşmiş. Bu işin mimarlarından biri olan Başkan Gümrükçüoğlu'nu ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanlarından Yıldırım Akbulut, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Ergin Aydın ve Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Gümrükçüoğlu, Akbulut'u misafir etmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, "Trabzon'umuz ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesi. Ülkemize Başbakan olarak hizmet eden Sayın Yıldırım Akbulut'u ilimizde görmekten son derece memnunuz. Kendilerinin engin devlet tecrübesi, millet tecrübesi ile devlet adamlığı tecrübesinden her zaman yararlanıyoruz. Akbulut'un öngörüleri ve öğütleri bizim için önemlidir. Trabzon kenti adına şehrimizde kendilerini ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu ifade ediyorum" şeklinde konuştu.

Trabzon Belediyesi'ni ziyaretinden onur duyduğunu belirten Akbulut, Başkan Gümrükçüoğlu'nun Trabzon'a yapmış olduğu hizmetleri takip ettiklerini ve memnun olduklarını kaydetti. Akbulut, millet aşkı ve memleket sevgisiyle hareket edildiğinde başarının kendiliğinden geleceğini belirterek, " o heyecanı duyuyorsa ki başkanımız o vasıfları en üst düzeyde yerine getiren bir arkadaşımızdır. Böyle hareket edince mesele yoktur. Şehri gezdim, gördüm. Daha önceki tarihlerde de görevlerim esnasında gerek meclis başkanlığı, gerek içişleri bakanlığı, gerekse başbakanlığım görevlerimde Trabzon'a defaten geldim. Tabi şimdi hayli zaman geçti. Geçmişle mukayese ettiğimde Trabzon'u çok değişmiş ve güzelleşmiş gördüm. Trabzonluların hareket tarzlarında mutluluklarını sezmek pekte zor olmuyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin anısına Başkan Gümrükçüoğlu tarafından eski Başbakan Akbulut'a porselen tabak hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler