YGS'de Trabzon kaçıncı sırada?

Açıklanan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçları bölgemizde eğitimin perişan durumda olduğunu ortaya koydu. YGS sonuçları ÖSYM tarafından açıklanırken, illerin puan ortalamalarına göre başarı sıraları da kamuoyu ile paylaşıldı. YGS ilk kez uygulandı

YGS'de Trabzon kaçıncı sırada?

Açıklanan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçları bölgemizde eğitimin perişan durumda olduğunu ortaya koydu. YGS sonuçları ÖSYM tarafından açıklanırken, illerin puan ortalamalarına göre başarı sıraları da kamuoyu ile paylaşıldı. YGS ilk kez uygulandığı için geçmiş yıllarla mukayesesi yapılamadı. 

 
Trabzon Ortalarda, Rize ise Arkalara Düştü
DOĞU Karadeniz illeri arasında Trabzon, ülke geneline göre orta sıralarda yer aldı. Trabzon 38. sırada yer alırken, bölgemizdeki diğer iller adeta tel tel döküldü. Gümüşhane 51., Giresun 56., Ordu 58., Artvin 61., Rize ise 63. sırada yer aldı. Okullaşma oranının en yüksek olduğu bölgemizdeki bu tablo rahatsız etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler