'Yeşil Yol' turizm projesinin ilk ihalesi yapıldı

Doğu Karadeniz Turizm Master Projesi kapsamında 'Yeşil Yol' olarak adlandırılan yol içerisinde bulunan Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası ile Giresun ili Paşa Konağı Yaylası'nı birbirine bağlayan 7,8 kilometrelik yolun filler malzemesi ve nakli ihalesi Kabadü

'Yeşil Yol' turizm projesinin ilk ihalesi yapıldı

Doğu Karadeniz Turizm Master Projesi kapsamında 'Yeşil Yol' olarak adlandırılan yol içerisinde bulunan Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası ile Giresun ili Paşa Konağı Yaylası'nı birbirine bağlayan 7,8 kilometrelik yolun filler malzemesi ve nakli ihalesi Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı başkanlığında yapıldı.

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı başkanlığında gerçekleşen açık ihaleye Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş, Birlik Üyeleri Beşir Arslan, İsmet Altuntaş, Adem Bayram, Olgun Özcan katıldı.

Bir firmanın katıldığı kapalı zarf usulü gerçekleşen açık ihale hakkında bilgi veren Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, “Katılan firmanın ihaleyle ilgili evrak ve dokümanlarının incelenmesinden sonra yüklenici firma ile sözleşme ve yer teslimi yapılacaktır. Sözleşme imzalandıktan sonra 20 gün içerisinde de yüklenici firma işi bitirilmiş olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler