Yenimahalleli isyan etti!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesi Yenimahalle semti Hasan Saka Caddesinde yapımına 2 yıl önce başlanan ve bir türlü bitirilmeyen hastane ve bu hastaneye nedeni ile bitirilmeyen duvar mahalle sakinleri çileden çıkarıyor.Haber Merkez

Yenimahalleli isyan etti!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesi Yenimahalle semti Hasan Saka Caddesinde yapımına 2 yıl önce başlanan ve bir türlü bitirilmeyen hastane ve bu hastaneye nedeni ile bitirilmeyen duvar mahalle sakinleri çileden çıkarıyor.

Haber Merkezimizi arayan okur, " Bu gece 00.20 de Ortahisar ilçesi Yenimahalle Hasan Saka caddesinde araç yuvarlandı, ters döndü. ölü yok.Neredeyse 2 yıl oldu Hastanenin duvarı bitirilemedi. Başka bir aile daha önce burada ki duvarın çökmesi ile yaralanmıştı. Birileri ölmeden duvar bitirilsin artık.Hastaneden vazgeçtik duvar bitsin."kelimelerini kullanarak haber merkezimize bu fotoğraf gönderdi.

kaza.20140619161129.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel