Yeni yılı denize girerek kutluyor

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde oturan eski boksör 45 yaşındaki Atanur Öner, 12 yıldır yeni yılı denizde kutluyor.Çay ocağı işleten 3 çocuk babası Atanur Öner, 12 yıldır yeni yılı denizde karşılıyor. Dondurucu soğuk havaya rağmen soyunan Öner bir süre yaptığ

Yeni yılı denize girerek kutluyor

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde oturan eski boksör 45 yaşındaki Atanur Öner, 12 yıldır yeni yılı denizde kutluyor.

Çay ocağı işleten 3 çocuk babası Atanur Öner, 12 yıldır yeni yılı denizde karşılıyor. Dondurucu soğuk havaya rağmen soyunan Öner bir süre yaptığı ısınma hareketlerinin ardından denize girdi.

Buz gibi suda yüzen Öner, sinirsel rahatsızlığı nedeniyle soğuk havalarda denize girmeye başladığını söyledi. Yanındaki montlu ve şapkalı arkadaşlarının da omuzlarına masaj yaptığı Öner, "sinirsel rahatsızlığım nedeniyle önce başıma soğuk su çarpmaya ardından da vücudumun tamamını soğuk suya sokmaya başladım. Baş ağrısı ve migren gibi hastalıklarım vardı. Soğuk havada denizde yüzmeye başladığım zamandan sonra ne migrenim, ne de baş ağrsı kaldı. Artık alışkanlık oldu, hiç de üşümüyorum. Aksine daha da rahatlıyorum" dedi.

Denizin içerisinde yaptığı kurt işareti ile gazetecilere poz veren Öner, başta yeni yıldan beklentisinin yetecek kadar para ve sağlık olduğunu belirterek, tüm herkesin yeni yılını kutladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler