Yeni SGK bürosu hizmete açıldı

Giresun’un Görele ilçesinde çalışmaları tamamlanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet bürosu, hizmete açıldı. SGK İrtibat Bürosu'nun vatandaşlara önemli kolaylıklar sağlayacağını ifade eden AK Parti Görele İlçe Başkanı Av Tolga Erener, yaptığı açıklamada

Yeni SGK bürosu hizmete açıldı

Giresun’un Görele ilçesinde çalışmaları tamamlanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet bürosu, hizmete açıldı. 

SGK İrtibat Bürosu'nun vatandaşlara önemli kolaylıklar sağlayacağını ifade eden AK Parti Görele İlçe Başkanı Av Tolga Erener, yaptığı açıklamada ''Görele AK Parti İlçe teşkilatı olarak sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda SGK Hizmet Bürosu İlçeye bağlı Kumyalı Mahallesi Şehitlik Cami yanında hizmet vermeye başladı. Hizmet bürosunun resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacaktır. İlçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
SGK'nın bir şubesinin Görele’de açılmasının vatandaşları büyük bir eziyetten kurtardığını belirten Erener, “SGK'nın her türlü işlemleri bu şubede yapılabilecek. Görele’nin çevre ilçelere yakın olması nedeniyle, çevre ilçelerdeki insanların tercihi de Görele’den yana olacak.
 
Kurumda işi olan çevre ilçelerden vatandaşların, Görele’yi tercih etmesi esnafın işlerine yansıyacak. Dolayısıyla kurum şubesinin açılması Görele’nin ekonomisine olumlu ölçüde katkı sağlayacaktır. Bağ-Kur, emekli sandığı ve sigorta hizmetleri ilçe dışına çıkılmaksızın Görele’deki irtibat bürosunda hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacak.
 
Burada SSK ve Bağ-Kur emeklilik müracaatı formu, askerlik, doğum ve yurt dışı borçlanma belgeleri, hizmet birleştirme müracaat formu, sigortalının anne ve babalarına sağlık karnesi talep formu ile taahhüt belgeleri, sigortalının eş ve çocuklarına sağlık karnesi talep ve taahhüt belgeleri, beyan taahhüt belgesi, isteğe bağlı sigortalılık müracaat formu ve iş yeri bildirgeleri tescili, güncelleme formu işlemleri ile tüm sağlık karnesi vize işlemleri yaptırılabilecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel