Yeni müdüre ziyaret

 Sakarya Eğitimciler Derneği Başkanı Bilgin Çelik, Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tamer Çetintaş ve Sakarya Gelişim ve Demokrasi Platformu Başkanı Remzi Cinemre ile derneklerin yönetim kurulu üyeleri, Sakarya İl Milli Eğitim Müdür

Yeni müdüre ziyaret

 

Sakarya Eğitimciler Derneği Başkanı Bilgin Çelik, Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tamer Çetintaş ve Sakarya Gelişim ve Demokrasi Platformu Başkanı Remzi Cinemre ile derneklerin yönetim kurulu üyeleri, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'yı makamında ziyaret etti. Eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekilen ziyarette, eğitim dernekleri yöneticileri yeni görevinde Sandıkçı'ya başarılar diledi.

Sandıkçı ise Sakarya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,yapılacak iş ve işlemlerde sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmenin çok sağlıklı sonuçlar doğurabileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel