Yeni Emniyet Müdürü başladı!

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ertan Yavaş görevine başladı. Yavaş'ın belindeki silahta objektiflere böyle yansıdı.Resmi gazetede yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesinin ardından Tunceli İl Emniyet Müdürl

Yeni Emniyet Müdürü başladı!

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ertan Yavaş görevine başladı. Yavaş'ın belindeki silahta objektiflere böyle yansıdı.

Resmi gazetede yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesinin ardından Tunceli İl 470.20111124104854.jpg

Emniyet Müdürlüğü görevinden Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ertan Yavaş, bu sabah görevine başladı.

Emniyet Müdürlüğü önündeki merasim mangasını selamlayan Yavaş daha sonra Emniyet Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri ve birim amirleri ile tek tek selamlaştı.

477.jpg

Ardından makam odasına çıkan Yavaş, burada basın mensuplarıyla da bir süre sohbet etti.

ERTAN YAVAŞ KİMDİR?

19.09.1961 tarihinde Sakarya ilinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya ilinde tamamladıktan sonra 1987 yılında Polis Akademisinden mezun olarak Gaziantep ilinde komiser yardımcısı rütbesiyle ilk görevine başladı.

Sırasıyla Van, Balıkesir, Iğdır ve Afyon İl Emniyet (İstihbarat Şube Müdürlüğü) Müdürlüklerinde çalıştıktan sonra 2006 yılı atama döneminde İzmir iline atandı. İzmir ilinde şube müdürü olarak çalışmakta iken 2007 yılında terfi ederek İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

30.07.2010 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Ertan YAVAŞ,  görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalarından dolayı İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve il valileri tarafından çok defa taktirname ve taltif ile ödüllendirildi.

Evli ve üç çocuk babası olan Ertan YAVAŞ, 30.07.2010 tarihli kararname ile Tunceli İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel