Yeni başsavcıdan ilk açıklama

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) son kararnamesi ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, “Burada da inşallah güzel çalışmalar yapacağız” dedi.HSYK’nın yeni kararnamesi

Yeni başsavcıdan ilk açıklama

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) son kararnamesi ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, “Burada da inşallah güzel çalışmalar yapacağız” dedi.

HSYK’nın yeni kararnamesi ile Türkiye’de 96 hakim ve savcının görev yeri değiştirilirken, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. Yeldan’ın yerine Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun getirilirken, Erol Tosun’un yerine ise İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Baş tayin edildi.

Yeni Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Samsun Adliyesi’ne gelişinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Samsun’a yabancı değilim. Burada da inşallah güzel çalışmalar yapacağız. Kıymetli meslektaşım Ali Yeldan da görevini layıkıyla yerine getiriyordu. Biz de görevimizin gereğini layıkıyla yerine getireceğiz. İnşallah bundan sonra daha ayrıntılı açıklamalarda bulunuruz” dedi.

Adana'ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, 2011 Haziran’dan bu yana Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütüyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel