Yazıcıoğlu için mevlit okutuldu

 Türk siyaset tarihinin yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri merhum Muhsin Yazıcoğlu, vefatının 4.yılında Gümüşhane’de okutulan mevlit ile anıldı.BBP Gümüşhane İl Başkanlığı, Kahramanmaraş Keş Dağlarında meydana gel

Yazıcıoğlu için mevlit okutuldu

 Türk siyaset tarihinin yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri merhum Muhsin Yazıcoğlu, vefatının 4.yılında Gümüşhane’de okutulan mevlit ile anıldı.

BBP Gümüşhane İl Başkanlığı, Kahramanmaraş Keş Dağlarında meydana gelen helikopter kazası sonucu yaşamını yitiren Yazıcıoğlu ve arkadaşları için merkez Kemaliye Camiinde mevlit okuttu.

Çok sayıda Gümüşhanelinin katıldığı mevlitte Kur’an tilaveti, salatı selamlar, ilahi ve Mevlid-i Şerif’in ardından merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için dua edildi.

Mevlid sonrası duygularını ifade eden BBP Gümüşhane İl Başkanı Hayati Ezber, “Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ve yanında bulunan dava arkadaşlarının sorularla ve şüphelerle dolu olan ve ne gariptir ki hala aydınlanamayan bir uzun süreçte sözü ve özü ile Türk siyasi hayatına damgasını vuran şehidimizi dua, rahmet ve minnetle anıyoruz. Mevlidimize uzak ve yakından teşrik eden tüm Gümüşhaneli hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler