Yazıcı neden Trabzon'da?

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon uzun bir aradan sonra bakansız kalınca bölgede yapılacak olan mitingi Rizeli hemşerimiz Hayatı Yazıcı gelerek koordine etti.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Mart Pazartesi günü Trabzon’da gerçekleştireceği miting ö

Yazıcı neden Trabzon'da?

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon uzun bir aradan sonra bakansız kalınca bölgede yapılacak olan mitingi Rizeli hemşerimiz Hayatı Yazıcı gelerek koordine etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Mart Pazartesi günü Trabzon’da gerçekleştireceği miting öncesi teşkilatları zinde tutmak için Trabzon’a gelen Bakan Hayatı Yazıcı, teşkilatlarla haftaya gerçekleştirilecek olan mitingi masaya yatırdı. Mitingde nasıl bir yol izleyeceklerini ve teşkilatların nasıl görev yapacağının çalışmasını yaptıkta sonra Başkent'te hareket etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler