'Yaz Kurslarında Spor yapıyoruz'

 Spor Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hayata geçirilen "Yaz Kurslarında Spor Yapıyoruz" projesi kapsamında Trabzon'da çalışma başlatıldığı bildirildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamad

'Yaz Kurslarında Spor yapıyoruz'

 

Spor Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hayata geçirilen "Yaz Kurslarında Spor Yapıyoruz" projesi kapsamında Trabzon'da çalışma başlatıldığı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da yaz kurslarında öğrenim gören çocuklara spor yaptırarak binlerce çocuğu sporla buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Bu konuda Trabzon Müftülüğü bünyesinde görevli imamlar ile işbirliği yapacaklarını ifade eden Yazıcı, "Yaz Kuran kurslarına katılan tüm çocukların spora kazandırılması için elimizden geleni yapacağız. İlçelerimizde de gerekli çalışmalar yapılıyor. 7-17 yaş aralığında gençlere sporu sevdirmek, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak, onların fiziksel ve sosyal aktivitelere katılımını sağlayarak gelişmelerine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Proje kapsamında, yaz Kuran kurslarına katılan çocuklara spor ve spor ahlakı konusunda seminer verilerek güreş, masa tenisi, tekvando, judo, basketbol, wushu ve karate gibi spor dallarında spor yapma imkanı tanınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel