Yaylada şüpheli ölüm!

Giresun'un Bulancak ilçesinde, sıva yapmak için bir eve giden iki arkadaştan biri ölü, diğeri yaralı olarak bulundu. Yaralı bulunan kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Yaşar Şenol (51) ile İhsan Şardağ (48) ilçenin Bektaş Yaylası Daşağıl obasındaki bir

Yaylada şüpheli ölüm!

Giresun'un Bulancak ilçesinde, sıva yapmak için bir eve giden iki arkadaştan biri ölü, diğeri yaralı olarak bulundu. Yaralı bulunan kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Yaşar Şenol (51) ile İhsan Şardağ (48) ilçenin Bektaş Yaylası Daşağıl obasındaki bir eve sıva yapmak için gitti. Obaya yakın bir alanda ineklerini otlatan bir çoban, Şenol'u ölü, Şardağ'ı ise yaralı olarak buldu.

Jandarmaya bilgi verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Şenol'un kafasına aldığı darbeyle hayatını kaybettiğini tespit etti. Şenol'un cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Tedavisi yapıldıktan sonra şüpheli olarak adliyeye sevk edilen Şardağ, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklandı.

Şardağ'ın savcılığa verdiği ifadesinde, işleri bittiğinde Şenol ile birlikte obaya yakın bir alanda içki içmeye başladıklarını, bu sırada bir araçla yanlarına gelen tanımadıkları üç kişinin kendilerine saldırdığını, bunun dışında bir şey hatırlamadığını anlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel