Yayalar karşıya nereden geçecek ?

Trabzon’da Pazarkapı Mahallesi Moloz mevkinde yapılan yeni viyadük eksiklikleri nedeniyle sıkıntı yarattı. Daha önce kullanımda olan yaya geçidi viyadükle beraber ilginç bir hal aldı. Yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen vatandaşlar yolun ortasındaki de

Yayalar karşıya nereden geçecek ?

Trabzon’da Pazarkapı Mahallesi Moloz mevkinde yapılan yeni viyadük eksiklikleri nedeniyle sıkıntı yarattı. Daha önce kullanımda olan yaya geçidi viyadükle beraber ilginç bir hal aldı. Yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen vatandaşlar yolun ortasındaki demir korkuluklarla karşılaşıyor. Korkuluklardan atlayarak karşıya geçen vatandaşlar her an yaşanabilecek bir kaza ihtimaliyle karşı karşıya geliyor. Haber merkezimize ulaşan şikayetlerde de vatandaşlar konu ile ilgili yetkililerin bir an önce harekete geçerek bu sıkıntıya çözüm bulmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel