Yavuz Selim’den uzak durun

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Yavuz Selim stadının A.Aker ile birlikte TOKİ tarafından konut alanına çevrilmesi projesine karşı çıkarak, “Yavuz Selim’in konut alanına çevrilmesi son derece yanlıştır. Bu durum Trabzon’da futbola darbe vura

Yavuz Selim’den uzak durun

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Yavuz Selim stadının A.Aker ile birlikte TOKİ tarafından konut alanına çevrilmesi projesine karşı çıkarak, “Yavuz Selim’in konut alanına çevrilmesi son derece yanlıştır. Bu durum Trabzon’da futbola darbe vuracaktır. Bizim malımızı satıp bize stad yapmayın. Buradan elinizi çekin” dedi.

Canalioğlu, Akyazı’da yapımı devam eden stadyuma karşılık, Avni Aker ve Yavuz Selim stadı ile 19 Mayıs Spor salonunun TOKİ tarafından alındığını belirterek Bakan Erdoğan Bayraktar’a seslendi.

Canalioğlu, “Burayı amatör sporcuların hizmetinden mahrum bırakmayın. Bakın, burada yetişen yüzlerce gencimiz Türkiye liglerinde top koşturuyor. Efsane Trabzonspor’un birçok futbolcusu burada yetişti.

Bu alan çeşitli etkinlikler için de kullanılıyor. Y.Selim sahası Trabzon amatörünün bütün geçmişini ve tarihini barındıran bir stat. Burası bir futbolcu tarlasıdır. Bu alana sahip çıkmak sizlerin görevidir. Sahip çıkmazsanız spor tarihi sizi çok iyi şekilde anmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Canalioğlu, Bakan Bayraktar’ın bu konudaki duyarlılığından şüphesi olmadığına değinerek, şunları söyledi: “Umuyor ve bekliyorum ki amatör sporcuların öncülüğünü yapan ASKF ve diğer kurum ve kuruluşların, demokratik kitle kuruluşlarının, sporla ilgili amatör takımların sesine kulak verirsiniz ve burayı korursunuz..”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler