Yavuz Selim müjdesi! Avni Aker ise...

Trabzonspor'un eski futbolcularından İlyas Akçay Haber61 TV'ye açıklama yaparken Trabzon'a müjde verdi. Akçay, Yavuz Selim Stadı'nın yıkılmayacağını müjdelerken Avni, Aker'in durumunun ise henüz belirsiz olduğunu söyledi.Akçay, Başbakan Davutoğlu, bürokra

Yavuz Selim müjdesi! Avni Aker ise...

Trabzonspor'un eski futbolcularından İlyas Akçay Haber61 TV'ye açıklama yaparken Trabzon'a müjde verdi. Akçay, Yavuz Selim Stadı'nın yıkılmayacağını müjdelerken Avni, Aker'in durumunun ise henüz belirsiz olduğunu söyledi.

Akçay, Başbakan Davutoğlu, bürokratlar ve eski Trabzonsporlular ile birlikte Avni Aker'de oynadıkları maç için insanların eleştirmesi çok yanlış diyerek "Biz bu ülkenin insanlarıyız. Bizim için taraf yoktur. Trabzonspor için uğraşıyoruz. Orada bizim için önemli bir fırsat oluştu. Başbakan'ımız ve TOKİ başkanıyla yaptığımız görüşmede Yavuz Selim Sahası'nın yıkılmayacağının sözünü aldık" dedi. 

Yavuz Selim Stadı'nın Trabzon için oldukça önemli olduğunu belirtirken yapılan görüşmede Avni Aker için TOKİ'nin gelecek günlerde neler yapılacağını belirleyeceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel