Yavru Vatan'dan Trabzon'a ziyaret

 Teknik ve Kültürel gezi programı kapsamında Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Teknik Öğretmenler Derneği üyeleri Trabzon Belediyesi’ni ziyaret etti.  Trabzon Endüstri Meslek Lisesi’nin davetlisi olarak şehrimize gelen konuklar, Trabzon’daki o

Yavru Vatan'dan Trabzon'a ziyaret

 

Teknik ve Kültürel gezi programı kapsamında Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Teknik Öğretmenler Derneği üyeleri Trabzon Belediyesi’ni ziyaret etti. 
 
Trabzon Endüstri Meslek Lisesi’nin davetlisi olarak şehrimize gelen konuklar, Trabzon’daki okulları gezerek bilgi alışverişinde bulunacak. Kalabalık bir heyetle gezi ve incelemelerde bulunan dernek üyeleri, Trabzon Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan’ı da makamında ziyaret etti.
 
Dernek Başkanı Ahmet Arslan ziyarette yaptığı konuşmada Trabzon’da bulunmaktan mutlu oldukları ifade ederek” Trabzon gerçekten çok güzel bir şehir. Burada olmak, buraları görmek bizleri çok mutlu etti. Şehri gezerken Trabzon insanının sıcaklığı samimiyeti ve misafirperverliğini gördük. Bizleri tüm samimiyeti ile ağırlayan Trabzon halkına ve Trabzon Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
 
“Yavru Vatan’dan gelen kardeşlerimizi belediyemizde görmekten onur duyduk diyen” Turan, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen kardeşlerimizle bir arada bulunmak bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Bizler iki devlet tek milletiz. Trabzon Belediyesi olarak kendileri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel