Yatspor'dan Vali Aksoy'a ziyaret

Trabzon Yatspor kulübü yönetim kurulu başkanı Cem Yılmaz, Genel sekreter Ömer Kızıltan ve Trbzonlu  Bayanlarda Balkon şampiyonu kazanan Judocu Ezgi Yılmaz ve Avrupa 2. Bayan boksör Melek Erkan Samsun valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.Trabzon’u

Yatspor'dan Vali Aksoy'a ziyaret

Trabzon Yatspor kulübü yönetim kurulu başkanı Cem Yılmaz, Genel sekreter Ömer Kızıltan ve Trbzonlu  Bayanlarda Balkon şampiyonu kazanan Judocu Ezgi Yılmaz ve Avrupa 2. Bayan boksör Melek Erkan Samsun valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Trabzon’un yetiştirdiği Başarılı Bürokratlardan olup, halen Samsun Valiliği görevinde bulunan Hüseyin Aksoy’u başarılarından dolayı Tebrik eden ve bir süre önce atandığı Samsun Valiliği görevinde başarılar diledi.

Vali Aksoy daha önce görev aldığı Turistik illerdeki birikim ve tecrübelerini, Trabzon Yatspor kulübü başkanı Cem Yılmazla paylaşarak tavsiyelerde bulundu.

Trabzon Yatspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada “Kulüp olarak amacımız Ttabzonlu değerli büyüklerimizin tecrübe, bilgi ve birikimlerinden yararlanarak Trabzon’a, Turizme, Trabzon ve Türk sporuna katkıda bulunmaktır. Güzel tesisler, yetenekli sporcular yetiştirerek Trabzon’un Türkiye ve Dünya sporunda şampiyonlar yetiştirmesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler