Yaşlı kadının talihsiz ölümü!

 Gümüşhane’nin Torul ilçesinde çatıdan düşen kar kütlesinin altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti.  Edinilen bilgilere göre, ilçenin Uğurtaşı köyü Merkez mahallesinde meydana gelen olayda, dün saat 17.00 sıralarında hayvanlarını yedirmek için evinin

Yaşlı kadının talihsiz ölümü!

 

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde çatıdan düşen kar kütlesinin altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti. 
 
Edinilen bilgilere göre, ilçenin Uğurtaşı köyü Merkez mahallesinde meydana gelen olayda, dün saat 17.00 sıralarında hayvanlarını yedirmek için evinin arka tarafındaki bulunan ahıra giden Yurdanur Erol (68) isimli kadından bir daha haber alınamadı.
 
Aradan bir süre geçtikten sonra eşinin geri dönmemesi üzerine meraklanan Hami Erol (70) komşularına haber vererek, köy içerisinde arama çalışmalarına başladı.
 
Aramalardan bir sonuç çıkmayınca çatılardan düşen karların altında kalmış olabileceğinden şüphelenilerek evinin yanında çalışma yapıldı.
 
Yapılan çalışmalar sonucunda ise yaşlı kadının cansız bedenine ulaşıldı. 
 
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşlı kadının kesin ölüm sebebinin araştırılması için cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel