Yaşlı kadın yangında feci şekilde can verdi

Kürtün'de bir evde çıkan yangında, alevlerin sardığı odasından çıkamayan yaşlı kadın hayatını kaybetti Kürtün ilçesinde bir evde çıkan yangında alevlerin sardığı odasından çıkamayan yaşlı kadın, hayatını kaybetti.    İlçenin Gündoğdu köyünde, Recep Ertürk

Yaşlı kadın yangında feci şekilde can verdi

Kürtün'de bir evde çıkan yangında, alevlerin sardığı odasından çıkamayan yaşlı kadın hayatını kaybetti 

Kürtün ilçesinde bir evde çıkan yangında alevlerin sardığı odasından çıkamayan yaşlı kadın, hayatını kaybetti. 
   
İlçenin Gündoğdu köyünde, Recep Ertürk'e ait evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 
 
   
Yangını fark eden Recep Ertürk (29), eşi Songül (25) ile çocukları Muhammet Emin (4) ve Medine Ertürk'ü (1) camdan dışarı çıkararak kurtardı. Daha sonra annesi Gülhanım Ertürk'ün (66) kaldığı odaya yönelen Ertürk, alevlerin sardığı odaya giremedi. 
     
Yangın ihbarı üzerine Gündoğdu köyüne gelen Kürtün Belediyesi itfaiye ekipleri, eve araç yolu olmadığı için yangına müdahale edemedi. Yangın, köylülerin müdahalesiyle yaklaşık 2 saatte kontrol altına alındı. 
     
Yürüme güçlüğü çektiği öğrenilen ve yangın sırasında odasından çıkamayan Gülhanım Ertürk, olay yerinde hayatını kaybetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel