Yaşamış olduğu binaya el koydular!

Trabzon'un Arsin ilçesi Yeşilyalı mevkiinde öyle bir durum meydana geldi ki bu ancak Trabzon'da olur dedirtir cinstendi. 45 yaşındaki Mehmet Likos, evlenmeden önce 2000 yılında Yeşilyalı mevkiinde yaşayan Yılmaz S. isimli şahıstan 600 Metre kare büyüklüğü

Yaşamış olduğu binaya el koydular!

Trabzon'un Arsin ilçesi Yeşilyalı mevkiinde öyle bir durum meydana geldi ki bu ancak Trabzon'da olur dedirtir cinstendi. 45 yaşındaki Mehmet Likos, evlenmeden önce 2000 yılında Yeşilyalı mevkiinde yaşayan Yılmaz S. isimli şahıstan 600 Metre kare büyüklüğünde arsa aldı. Arsayı alır almaz Likos üzerine kendi elleriyle bina yaptı. Kendi mesleği inşaatçı olması hasebiyle de inşaata koyuldu. Likos binayı yaparken bir taraftan da evlendi ve 3 çocuğu meydana geldi.

 Aradan uzun yıllar geçti ve bir gün evine bir evrak geldi. Evrakta yaşamış olduğu evin hisseli olduğu ve satışa çıkarıldığını öğrencince şok oldu. Dolandırıldığını anlayan İnşaatçı Likos, " Bu araziyim paramla aldım. Ev yaptım, evlendim Çocuklarım da bu evde doğdu. Yıllardır tapuyu istiyorum. Hep Oyaladılar Şimdi Arsin'e yatırım adası yapılacağından arsaları rant için kapattılar. Şimdi evimi ihalelerle satıyorlar. Kimse yardım etmiyor. Bu evden ölümü çıkarırlar. Çocuklarımı 3 çocuk isteyen Başbakana göndereceğim."dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler