Yarı Maraton'da birinci Trabzon'dan

Trabzonsporlu sporcu Murat Kaya, Alanya'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu'nda birinci oldu.Türkiye Atletizm Federasyonu, Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi ve Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Alanya Ata

Yarı Maraton'da birinci Trabzon'dan

Trabzonsporlu sporcu Murat Kaya, Alanya'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu'nda birinci oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu, Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi ve Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu'nda 13'ü bayan olmak üzere toplam 94 sporcu, ilçe merkezinde oluşturulan 21 kilometrelik parkurda mücadele etti.

Yarı maratonu sporcu Murat Kaya 1.12.27'lik derecesi ile birinci, Murat Gültekin 1.13.42'lik derecesi ile ikinci, Mustafa Küçük de 1.14.34'lük derecesi ile üçüncü oldular

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel