Yardım ederken az kalsın ölüyordu

Giresun'un Görele ilçesinde, kaza yapan araca yardım etmeye çalışan bir kişi az kalsın ölüyordu üzerine geldiğini görünce kendini köprüden aşağı attı.Giresun'un Görele ilçesinde, kaza yapan araca yardım etmeye çalışan bir kişi az kalsın ölüyordu. Kuyumcu

Yardım ederken az kalsın ölüyordu

Giresun'un Görele ilçesinde, kaza yapan araca yardım etmeye çalışan bir kişi az kalsın ölüyordu üzerine geldiğini görünce kendini köprüden aşağı attı.

Giresun'un Görele ilçesinde, kaza yapan araca yardım etmeye çalışan bir kişi az kalsın ölüyordu. Kuyumcu Deresi köprüsünde kaza yapan bir araca yardım etmeye çalışan Görele İlçe Belediyesi Basın Yayın biriminde görevli Ömer Ege, başka bir aracın buzda kayarak kontrolsüz bir şekilde üzerine geldiğini görünce kendini köprüden aşağı attı. Düşme sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde kırık oluşan Ege, Görele Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 acil ambulansıyla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ege'nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildİ.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel