Yaralı şoförün ailesi Trabzon'da

Çaykur Rizespor maçının ardından Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ın uyandırıldığı haberini alan ailesi, büyük sevinç yaşadı. Karadeniz Teknik Üniversit

Yaralı şoförün ailesi Trabzon'da
Çaykur Rizespor maçının ardından Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ın uyandırıldığı haberini alan ailesi, büyük sevinç yaşadı.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Kıran'dan haber bekleyen Rize'deki ailesi ve yakınları,  Trabzon'a gelerek hastane bahçesindeki bekleyişlerini gece boyunca sürdürdü.
 
Yaralı şoförün uyutulması nedeniyle endişeli bir süreç geçiren ailenin üzüntüsü, Kıran'ın uyanması ve bilincinin yerinde olduğu haberiyle yerini mutluluğa bıraktı.
 
Ufuk Kıran'ın eşi Nurten Kıran, yaptığı açıklamada, saldırı haberini yakınları aracılığıyla öğrendiğini belirterek, geçen süre içerisinde çok kötü anlar yaşadıklarını söyledi.
 
Mutlu haberi almasına rağmen bitkin ve üzgün olduğu görülen Kıran, eşinin durumu hakkında, "Çok şükür durumu iyi. Uyanınca ilk olarak kızlarını sordu. Allah'a şükür iyi, daha da iyi olacak" dedi.
 
- Anne Kıran: "Yeterki oğlumu görebilsem, başka ne isterim"
 
Anne Emine Kıran ise kötü bir olay yaşadıklarını ifade ederek, "Keşke böyle bir şeyi hiç yaşamasaydık. Allah'a şükür olayın ardından oğlumdan iyi haber aldık. Şu ana kadar oğlumla görüşemedim. Yeterki oğlumu bir görebilsem, başka ne isterim" ifadesini kullandı.
 
Bu arada, Kıran'ın uyandığı bilgisini alan yakınları da aileye "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel