Yaralı asker Trabzonlu!

13 askerin şehit 7 askerin yaralı olduğu Diyarbakır'daki hain saldırıdan Trabzon'da da yaralı asker var.Dün Diyarbakır Silvan'daki çatışma sonrası 13 askerimiz şehit 7 askerimiz de yaralanmıştı. Yaralı askerlerden birinin Trabzon Araklı nüfusuna kayıtlı R

Yaralı asker Trabzonlu!

13 askerin şehit 7 askerin yaralı olduğu Diyarbakır'daki hain saldırıdan Trabzon'da da yaralı asker var.

Dün Diyarbakır Silvan'daki çatışma sonrası 13 askerimiz şehit 7 askerimiz de yaralanmıştı. Yaralı askerlerden birinin Trabzon Araklı nüfusuna kayıtlı Regaip Özdemir olduğu öğrenildi.

Haber61.Net İstihbarat Servisi'nin edindiği bilgiye göre, Trabzon'un Araklı İlçesi'nin Yoncalı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Regaip Özdemir, İstanbul GATA'da ameliyat edildi. Uzman Onbaşı Özdemir'in patlamadan ötürü elinde yanıklar oluştuğu ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi.

MUHTAR AÇIKLAMA YAPTI

Özdemir'in hayati tehlikesinin olmadığını belirten Araklı Değirmencik Köyü Muhtarı Erdal Koçarslan "Askerimizin hayati tehlikesinin olmadığını duyduk. Allah'a şükürler olsun içimiz birazda olsa rahat etti. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon ve Araklı'da da yas var. Yaralı askerimizin de buradan olması bizi ayrıca üzdü tabiki. İnşallah sağlığına bir anönce kavuşur. Bu olay bizi üzmüştür, tüm ulusumuzun başı sağolsun" dedi.

ARAKLI'DAN BİR ASKER DAHA

Araklı'nın Değirmencik Köyü'nden Ahmet Baysal isimli askerin şehit haberi geldi ancak bu bilginin doğru olmadığı belirtildi. Ahmet Baysal'ın izne geldiği ve 13 askerin şehit olduğu timle aynı tim içerisinde yer aldığı öğrenildi.

Şans eseri izne gelerek o pusunun içerisinde bulunmayan Baysal, eğer Araklı'da köyünde değil de Diyarbakır Silvan'da olsaydı olası üzücü haber gelmesi büyük ihtimaldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel