Yaralanan Trabzonlu anne'den haber var

 Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Torul ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu yaralanan Nurcan Gölcü'yü ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder ve Emniyet Müdür Vekili Mustafa Soyaslan ile Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne gelen Vali Ma

Yaralanan  Trabzonlu anne'den haber var

 

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Torul ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu yaralanan Nurcan Gölcü'yü ziyaret etti.
 
İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder ve Emniyet Müdür Vekili Mustafa Soyaslan ile Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne gelen Vali Mayda, yaralı Nurcan Gölcü'ye "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Eşi, çocuğu ve akrabalarının sağlık durumunu soran Gölcü'ye Vali Mayda, "Arkadaşlarımız onlarla da ilgileniyorlar. Siz dirayetli olun" yanıtını verdi.
 
Gölcü'nün sağlık durumuyla ilgili Vali Mayda'ya bilgi veren Başhekim Cemalettin Atalay, 35 haftalık hamile olan Gölcü ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
 
Atalay, Gölcü'nün bir süre daha kontrol altında tutulduktan sonra yakınlarının talebi üzerine Trabzon'a gönderileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel